Честит 8-ми март

Честит 8-ми март,

Това е празник за Вас …

… мили момичета. За всички Вас, вечно млади по душа и сърце, изпълнени със стремеж към щастие. За веганките, за любителките на йога, за влюбените в книгите, за влюбените в себе си, за мързеланките, за работохоличките. За търсачките на нови дрехи, нови приятели, нова цел. За усмихнатите, за отпимистките, за песимистките. За смелите и за плашливите. За любителките на селфитата и на диетите, за любителките на шоколада.

… мили майки. За всички бъдещи и настоящи. За всички недоспали, за всички измислящи нови рецепти. За тези, които обичат да готвят, за тези, които обичат да ядат. За сладкарките и за тези, които са опожарявали кухнята. Няколко пъти. За педантичните, за затвярящите се в банята и чистещи до блясък, за тези, които не обичат да чистят. За художничките, за мечтателките, за писателките, за индивидуалистиките. За майките на щури деца, пухкави котки, вечно гладни кучета.

… мили дами. Гримирани, негримирани, тъжни, щастливи, обичани и търсещи обичта. Романтични, сериозни, диви. За всички танцуващи под дъжда, притеснителни, любителки на мръсни вицове, поспаланки. За всички разспиляни, подредени, тълкуващи сънища, страхуващи се от поредния ретрограден Меркурий. За всички пеещи под душа, за всички закъсняващи за среща, за любителките на вино, за въздържателките. Добри приятелки, майки, дъщери, баби, лели, сестри.

Честит празник на Вас, прекрасни и уникални жени!

Съставил: Екипът на Ежко